Koira-aiheisia online-pelejä

This entry was posted by on Tuesday, 21 October, 2014 at

Internetistä löytyy selaimen avulla pelattavia online-pelejä hyvin monissa eri aiheista, myös koirista. Vaikka yleisin pelien aihe lienee edelleenkin rallit ja kilpa-autoilut, tarkkuuspelit sekä taistelu- ja toimintapelit, on myös koira-aihesilla peleillä paljon käyttäjiä.

Yksi hauska sivusto, josta löytyy runsaasti erilaisia koirapelejä, on erityisesti tytöille suunnattu Girls Go Games, josta löytyy oma koirapelien osio. Nämä pelit ovat sympaattisia sarjakuvatyyliin piirrostekniikalla toteutettuja yksinkertaisia java- ja flash-pelejä. Pelit ovat melko yksinkertaisesta ulkoasustaan huolimatta varsin hauskoja ja koukuttavia. Esimerkiksi Cute Doggy Dress Up-pelissä sovitetaan koiran päälle erilaisia vaatekappaleita, ja se soveltuu myös perheen pienimmille pelaajille. My Dog Quiz-pelissä puolestaan vastaillaan erilaisiin leikkimieliseen kysymyksiin, ja vastausten perusteella pelaajalle kerrotaan mikä koirarotu sopii parhaiten hänen vastauksiinsa.

Entä muistatko vielä tamagotchin? Eli virtuaalisen lemmikin, jota piti muistaa ruokkia ja hoitaa säännöllisin väliajoin, jotta se pysyy hyvässä kunnossa? Nyt voit taas pelata vastaavanlaista virtuaalilemmikkipeliä osoitteessa Furry Paws. Oman virtuaalisen koiran kasvattaminen on helppo aloittaa rekisteröitymällä ensin tämän palvelun käyttäjäksi.

Netistä löytyy siis monenlaisia pelejä myös koirien ystäville. Peleistä suuri osa luonnollisesti on tehty lapsille, mutta ne soveltuvat mainiosti myös vaikkapa hieman lastenmielisille aikuisille tai muuten vain todellisille koirien ystäville